måndag 20 februari 2012

Suck

Ja det har inte varit den bästa dagen inte. Just nu hör jag att Theodor äter ur mysslipaketet men jag ammar lillungen liggandes och orkar inte böka upp mig. Har det jättevarmt nu men febern är nere på 37. Känner mig inte febrig men ganska slut. Snart snart borde Robin komma hem. Jag tycker inte om måndagar. Om Theodor skulle kunna lyda så skulle det nog gå bättre.
Är arg på mig själv för att jag föll i golvet i förrgår. Nacken gör ont och huvuder också från och till. Och så feber och mjölkstockning som pricken på i. Ska ta en lååång dusch ikväll och hoppas på en bättre morgondag. Robin har kort skola imorgon:)

3 kommentarer:

  1. Kommer Robin ha någon pappaledighet och hur många dagar får han isåfall när han går i skola? Är det lika många som alla andra får eller blir det mindre? Söt tjej ni fått :)

    SvaraRadera
  2. Ja,nog är det jobbigt ibland,vad hade du annars väntat dej.Ordna med ett lättätet mellanmål åt storebror när den lilla skall amma-så behöver han inte ta olovandes.Man kan ju inte förvänta sig att en så liten unge skall lära sig lyda.Eller läs bilderböcker för honom under amningen.Tänk på att han har haft din odelade uppmärksamhet hittills!

    SvaraRadera
  3. Kry på di! Jobbi virus på G nu tå man blir så slut...! Ja kändä mi som ja sko ha sprungi et marathon åv att ga uppfö trappona i skola... Hoppas hisa dan val betär! :) Kram!

    SvaraRadera