tisdag 21 februari 2012

Sämre

Får nog ta och ringa hvc idag. Har fortfarande mellan 38 och 39 graders feber och ont i brösten. Dessutom är huvudvärken värre och jag känner mig lite yr. Vem vet vad jag förstörde i huvudet när jag föll. Det kan ju vara influensa jag fått men det kan också vara någon infektion i livmodern om det vill sig. Lite knepigt det här när jag har så många fel på samma gång men det är nästan huvudet jag är mest orolig för. Robin har kort skoldag som tur är. Jag har sovit riktigt dåligt inatt. Svettats och frusit från och till. Theodor vaknade 7 idag. Han borde verkligen sova på dagen när han vaknar så tidigt men det går inte att få honom att sova utan att köra bil eller i vagnen. Lilltösen har sovit ganska bra inatt men mest i vår säng för hon har ätit så ofta men korta stunder. Hon har annars inte kakkat på några dagar nu men det finns inte så mycket att göra åt det. Ska säga till om det imorgon när de kommer hit från rådgivningen. Borde väl ringa hvc nu. Känner mig inte alls i form idag. Jobbigt att vara när man mår såhär.

2 kommentarer:

  1. vad tråkigt att du mår dåligt, hoppas de fixar sig efter hvc besöket! ang. kakka, så är det vell helt normalt att spädisar kan ha kakkastop mittiallt upp till 1 vecka om man ammar. de är vad jag hört iaf och jag tycker mig minnas att bella va okakka emellanåt också då hon var mini. :)

    SvaraRadera
  2. Instämmer med Alex, våra båda pojkar har varit under amningstiden såna "delux-modeller" som kakkat typ en gång i veckan allt som oftast, sen har det junog varit perioder då de kakkat fler gånger per dag igen, oftast i samband med tandsprickning. Huvudsaken hon kissar varje dag flera gånger! Låter inte roligt med infektion eller mjölkstockning, hoppas det är "bara" en mjölkstockning och inte i livmodern... Krya på dig!

    SvaraRadera