lördag 25 februari 2012

Ensamma

Så for Robin iväg till "villan" och vi är ensamma hemma igen. Lilltösen sover ännu och Theodor äter frukost framför Bolibompa så jag hade tid att starta datorn en liten stund!:) Det hör inte till vanligheterna nuförtiden. Inatt vaknade Theodor och var ledsen igen. Han har sovit riktigt bra några nätter nu men inatt kom det en sämre natt igen. Det var lätt att få honom att somna om i alla fall. Hans lillasyster har sovit bra, som vanligt. Hoppas verkligen att det håller i sig! Är lite orolig att hon ska ha något problem med magen när det inte kommer kakka. Ofta så visar sig sådant först när de är två veckor gamla och hon är ju inte det ännu. Nå får hoppas att hon bara är en sån som inte behöver kakka så ofta.
Vi ska nog ha vagnpremiär i helgen tror jag. Tråkigt att bara sitta inne hela tiden! Men jag väntar tills Robin kommer hem nog. Vill inte gå ut ensam med dem båda första gången. Men om allt går bra så kan vi börja gå ut och gå varje dag sen nästa vecka när Robin jobbar så har vi något att göra:) Och då kanske Theodor sover i vagnen! Åh vad det ska bli skönt att börja röra på sig!
Idag ska jag amma, vika ihop en massa massa kläder, tvätta mera kläder, underhålla Theodor och laga mat. Sen borde Robin komma hem på eftermiddagen. Inget spännande program precis... Hoppas att ni får en trevlig helg:)

2 kommentarer: