Om mig

Hej! Josefin heter jag. Född i december 1990 och har bott ute på landet i Kronoby större delen av mitt liv. Har studerat till sömmerska och tog studenten i samma veva. Bodde på internat 1,5år och hittade min drömprins där år 2007. 2009 flyttade vi till Vasa och jag började studera byggnadsteknik, något som var helt fel för mig så jag hoppade av ganska snart. Fick i samma veva veta att jag var gravid och spenderade 9 månader hemma i sängen och mådde illa. I april 2010 förlovade vi oss och 1,5 månad senare, den 1 juni blev vi föräldrar till världens underbaraste lille Theodor. 8 månader senare flyttade vi bort från stan till en radhuslägenhet. Vi gifte oss 28 maj 2011 och 1,5 vecka senare fick vi veta att vi hade ett efterlängtat syskon på kommande åt vår son. Den 13 februari 2012 föddes vår underbara dotter Wilma. Några månader senare blev Robin klar med ingenjörsstudierna och en tung sten föll från våra axlar. I slutet av oktober flyttade vi till en annan radhuslägenhet och den 7 september 2013 föddes vår lilla trea Wilgot. I mars 2014 flyttade vi till en egen parhuslägenhet där vi nu bor. Jag studerar till socionom och barnen har börjat på dagis. Där är vi nu. Mitt i småbarnskaoset med dagishämtning och tentläsning. 

E-mail: josefijn(at)gmail.com

3 kommentarer:

 1. Oj så praktiskt! Vårt barnbarn borde oxå få ett sånt ! Farmor

  SvaraRadera
 2. Hej Josefin och grattis till din fina sida och din familj.. Jag blev så sugen att få sy ett Babynet till vårt barnbarn som ska bli mamma i januari, vi vet att det blir en liten pojke så tyger är redan inhandlat, Men nu till frågan (är van att sy och har sytt i hela mitt liv) jag förstår inte hur man ska kunna sy kanalbandet om man redan har sytt ihop påsen.. eller missuppfattar jag något. skulle vara jätteglad om du ville förklara lite för mig.

  SvaraRadera
 3. Hej Josefin,
  Vill tacka dej så väldigt mycket för din verkligt fina insats för oss alla på nätet och att du bjuder och ger av dej själv. Din beskrivning på babynestet är fantastisk och lätt att följa då du lagt in så fina bilder till.
  Lycka till i ditt liv. du är fantastiskt duktig.

  Med hälsningar ifrån en mormor som sytt till sitt kommande lilla barnbarnsbarn, Bibbi

  SvaraRadera