torsdag 2 februari 2012

BF-8

8 dagar kvar till beräknat datum:) Känner mig ännu inte i form för att föda barn så jag har ingen stress alls att få ut bebisen ännu, vilket är så skönt! När jag väntade Theodor var jag också förkyld ca 10 dagar före beräknat datum men han kom ändå först 16 dagar över tiden så jag ser inte förkylningen som något slags "tecken" över huvudtaget. Men däremot har jag hört att förlossningen inte startar om man är sjuk. Smart! Jag tror nog att jag blir helt frisk till helgen. Känner mig nästan frisk idag redan så:) Lite finns det kvar av halsont, hosta och snuva men det mesta har försvunnit. Tror nog att nattens sömn hjälpte till:)
Jag längtar tills imorgon då jag ska på kontroll. Hoppas att allt är bra med bebisen och att h*n inte är överdrivet stor. Imorgon är det bara en vecka kvar till beräknat datum så antagligen bara 3 veckor kvar tills bebisen föds:) Men Theodor så trodde alla, nästan, att han skulle födas före beräknat datum så där blev väntan låååång. Men nu är jag beredd på att gå över tiden så det känns inte alls lika jobbigt, ännu i alla fall:) Har i och för sig inte gått över ännu men ändå. Känns lite overkligt ännu att vi ska få en bebis. Det är inte lika stor omställning nu som med Theodor så därför tänker jag inte så mycket på det. Har fullt upp med att ta hand om honom så graviditeten glöms bort ibland:p Kommer att få en chock sen när bebisen kommer! Och speciellt om det sker före beräknat datum! Det är ganska spännande tider det här, men jag tror att det är mer spännande för släktingar och vänner som mer eller mindre sitter på helspänn:p Jag är hur lugn som helst jag. Borde jag kanske inte vara det? Snart börjar den jobbiga tiden när folk ringer och frågar om jag har några känningar eller om vi fått åka in ännu. Suck. Det är det absolut värsta med att gå över tiden sen. Alla andra verkar så mycket nervösare och otåligare än vad man själv är. Nå, den här gången vet folk att jag gick över med Theodor så högst troligen gör jag det igen.

Annars, angående kommentarer. Jag har ändrat tillbaka till den gamla layouten för med popup fönstret så går det tydligen inte att svara på kommentarer vilket man kan göra med helsides layouten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar