lördag 26 maj 2012

Wilma

Wilma har sin första namnsdag idag:) Och om ca en månad, också på en lördag, har hon namnsdag igen. Om två månader ungefär, på en lördag, har hon också namnsdag! Vi har prickat in dem alla på rad;)
Tredje gången Wilma åt inatt så tog jag henne till vår säng. Theodor vaknade mitt i natten och ville ha vatten. Han brukar inte göra det men när jag var ensam hemma så passade han på.
Idag kommer min lillebror hit och sova. Och vi ska kanske till Wilmas faddrar och grilla varr det tal om tror jag kanske?? Borde städa för här ser ut som ett bombnedslag. Theodor vaknade runt 8, säkert av Wilmas skrik. Wilma sover igen och storebror hittas framför bolibompa... Mindre än en vecka kvar innan han fyller år! Den senaste veckan är det ovanligt många främlingar som sagt något åt min angående ungarna. Frågat hur många jag har fastän det är ganska lätt att räkna ett.två, kommenterar Theodors snygga skor, tyckt att Wilma är liten, tyckt att vi har bred vagn innan de insett att det är en syskonvagn. Kanske folk blir mer pratglada på våren? Jag har åtminsgone varit ovanligt pratsam i verkliga livet men tystare på bloggen. Har vågat ta första steget till att prata med andra mammor på bussen eller i lekparken och jag blir på så bra humör av det:) Och så får jag öva min finska. Tror att vi sticker till lekparken en stund nu:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar