fredag 25 maj 2012

En mysig kväll

Igår sket sig mer eller mindre allt men på kvällen for vi hela familjen till lekparken och det var riktigt mysigt!


Idag började vi dagen ganska lika som den slutade igår, i lekparken. Wilma hade tråkigt.
Theodor lekte bl.a. i sandlådan.
Och plockade en blomma åt mig:) Och två åt honom själv;)
Han tog sparkcykeln halva vägen dit, sen fick den hänga på vagnen.
Älskar allt det gröna som kommer fram nu! (Förutom brännässlor...)
Jag pratade med några mammor i parken, både på finska och svenska!:)

Nu är Robin på middag med sin klass och jag är då ensam hemma med ungarna. Theodor har inte sovit idag så han lär somna snart och Wilma är ganska snäll så det ska nog gå bra:) Är ju ganska så van att vara ensam med ungarna;)

Ja och så var det det här med lägenheten då. Normalt skulle vi få bo här till 31 januari. Nu är det 6 månader framåt som gäller men de som äger den här lägenheten vill helst ha den genast när de kommer tillbaka till Finland, dvs. i september. Och de vill veta så fort som möjligt om de får den redan då vilket betyder att vi borde hitta en lägenhet ganska snabbt nu. Så ögonen är öppna. Men jag har faktiskt varit inne på findit och tori varje dag för att kolla utbudet så lite förberedd har jag allt varit. Väntar på mail angånede tre lägenheter så får nu se...

2 kommentarer:

 1. om det inte står nåt skillt i ert avtal så är det 6 månader framåt från den dag man blir uppsagd från sin lägenhet, så ni kan stanna hela 6 månader ut om ni inte hittar nåt annat före det.

  håller tummarna att ni hittar nåt kiva snabbt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, efersom vi bott här i över ett år är det ju 6 månader som gäller vilket är i november. Men de som äger lägenheten och ska ha den skulle gärna flytta in redan i september så de inte måste hitta något annat för bara 2 månader. Och om vi är ute ur lägenheten i tid så får vi en liten "bonus";) Hoppas att vi hittar något bra jo!:)

   Radera