lördag 26 maj 2012

Andras ungar

Tycker att alla ungar i Theodors ålder verkar vara mer eller mindre blöjfria. Och alla ungar i Wilmas ålder verkar äta högst en gång per natt. Har lite svårt att tro att vi är den enda familjen som har en tvååring med blöja och en tremånaders som äter 5 gånger per natt. Eller??

3 kommentarer:

 1. Vår mellersta dotter totalvägrade att gå på pottan tills hon var ca 2½ år, före det var det blöja som gällde dygnet runt. Sen blev hon torr både dag som natt på ca 2 veckor. Så vi hade också en 2-åring med blöja :)

  SvaraRadera
 2. Vi slutade med blöja vid tre års ålder, passligt till sommaren. Orkade inte ens försöka före det. Det var tufft men det blev riktigt roligt för vår flicka sedan vi infört ett "stjärn-system". När hon fått XX-antal stjärnor fick hon en barbiedocka som hon själv valt ut. Till slut var det viktigast att få en stjärna och själv klistra fast den på en tavla, där vi även lagt en bild på barbiedockan :)
  Hur många gånger lillebror äter har jag ingen koll på. Han vaknar ca kl. 02 o ska ha mat. Då somnar jag ALLTID ifrån honom och han sover med öppet skafferi brevid mig :)

  SvaraRadera
 3. alla är så olika! vår 2-åring ska promt ha blöja. Usch och tvi för att ha rumpbad, kan ju koma kisi! ;) Dessutom har jag hört att pojkar ska va senare än flickor..

  SvaraRadera