söndag 20 maj 2012

Dopet med mera.

I går var vi på mammaträff till Emma och Lucas. Riktigt roligt att träffa mammorna i gruppen igen, fastän vi bara blev 4 mammor. 3 dök inte upp. Det var riktigt varmt!
Wilma hängde med:)
Sen for vi in till stan med lånad bil och träffade min mormor och morfar. Gick en sväng på vårmarknad och sen vidare till Amarillo och åt på terassen (som var stekhet).
Å du underbart gröna Kyrkoesplanad! Vårigt vårigt!
Hem igen efter att ha varit på kaffe till min farmors syster. (Theodor tyckte fortfarande om saften Pia;)) Väl hemma så städade jag och bakade. Bakade lite till och duschade. Tvättade tygblöjorna och la igång diskmaskinen. Och när klockan blev 1 gick jag och la mig men fick inte tag i sömnen. "Om jag somnar nu får jag sova 5 timmar" "Jag måste somna nu annars kommer jag att vara jättetrött imorgon" "Om jag somnar nu får jag sova mindre än 5 timmar och Wilma ska äta några gånger också" Till sist somnade jag i alla fall.
Steg upp 6 och ställde i ordning allt. Jättedålig sockermassa så tårtorna var ingen vacker syn men desto godare istället;) Wilma grät nog en del under det ca 10 minuter långa dopet.
Här är min mormor, mamma, jag och Wilma. 4 generationer damer:)
Och här är vi med Wilmas 3 faddrar.

Vi firade Theodor på samma gång och han fick en hel del presenter. Han märkte nog inte ens att Wilma också fick presenter:p Tårta fick han också.

När alla 20(+) gästerna gått hem så for vi till grannarna och tittade på en halvdålig ishockey match, åt god mat och gick hem igen. Theodor somnade i soffan och Wilma somnade jättesnällt. Och där är vi nu. Theodor fick sin sparkcykel men det kommer nog att ta ett tag innan han lär sig att åka på riktigt med den.

Är riktigt nöjd med helgen måste jag säga fastän det blev lite väl lite sömn inatt:) Dopet gick riktigt bra och det var så roligt att träffa alla släktingar, fastän det bara var de närmaste. Imorgon ska vi städa upp här och ta det lugnt! Kanske gå till lekparken om vädret tillåter. Återgå till den normala vardagen med andra ord:)

Ja, Wilmas namn kanske jag skulle avslöja också!

Wilma Johanna Alice

(Johanna hette Robins farmor, mormor och moster i andranamn.
Alice hette min farmors mamma och jag tycker att det är ett jättefint namn.)

1 kommentar:

  1. Roligt att höra att ni fick ett lyckat dop. O bra saften smakar än ;)

    SvaraRadera