söndag 27 maj 2012

Dan före dan

För ett år sedan var jag ännu ogift och hette Sandbäck i efternamn. Vi var vid festlokalen och ställde till och jag var på riktigt bra humör för allt klaffade och alla verkade ha så trevligt när de hjälpte oss att ställa allt i ordning:) Sen for vi till Robins mammas där vi övade brudvalsen halv ett på natten innan vi gick och la oss:p Imorgon firar vi ett år som gifta!

Den här dagen har varit väldigt från och till. Ibland har jag varit på riktigt bra humör och ungarna varit snälla och ibland har jag nästan somnat och inte orkat med någonting. Men jag har bara bilder på de bra delarna;)
Det har varit varmt!! Drog fram mina bleka lurviga vinterben en liten stund;)
Vi åt ute idag, jag och Theodor:) Hemlagade köttbullar med makaroner.
Theodor vill ofta göra likadant som Wilma nu, så idag fick vi honom att sitta på pottan en stund för om han inte gjorde det så skulle Wilma göra det;)
Igår såg det ut såhär. Bortskämd unge som har både vagn, mopo och sparkcykel;) Theodor tycker om att plocka fina blommor:)
Theodor pratar mycket nu och hans ord smittar av sig! Ibland pratar jag också om "tådå" som betyder Theodor, Wilmasyster (Wilma & lillasyster), hasåbo (varsågod). Han har några dagar pratat om "piikalassi" och det tog flera dagar innan jag idag kom fram till vad det betyder! Har ni några gissningar?;) Tror i alla fall att det betyder "fika terassen".

Nybadade ungar somnade snällt ikväll:) Men Wilma har inte sovit bra idag på dagen. En halvtimme åt gången nu igen... Hoppas att natten blir något så när bra nu bara. Ska försöka mata henne länge på natten så skulle hon kanske inte ät så ofta (med risk att hon spyr ner sängen istället...). Vet bara inte hur jag ska orka sitta och mata länge. Undrar om det är helt dumt att tänka en liten lampa och läsa lite i en bok så länge jag matar henne? Vet inte om jag blir för pigg då men kanske värt ett försök. Börjar förstå varför somliga har amningsfåtöljer! Jag har en gammal köksstol, en bänk vid fotändan av sängen och sängen att välja mellan. INTE BEKVÄMT! Vi har ju flyttat Wilma i spjälsäng nu och det går riktigt bra:) Den rymdes in i sovrummet riktigt bra fastän jag trodde att vi skulle få slänga ut hälften av våra ägodelar:) Nu ska jag så småningom börja söka mig i säng. Faktiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar