tisdag 22 maj 2012

Denna syn


kunde mat mötas av på stan idag men jag var svettigare än jag ser ut, Wilma gnälligare och svettigare och så var vagnen överfull. Jobbigste gången jag veckohandlat i hela mitt liv och jag grät nästan en skvätt när jag kom till de kilometerlånga kassaköerna eftersom jag hade en busstid att passa. Men som vanligt kommer det sol efter regn och jag blev på riktigt bra humör efter att ha pratat med en främling på bussen! Tänk vad så lite kan göra:) Kanske Wilmas blivande klasskompis som låg i vagnen bredvid!
Nu sover Wilma i babygymmet med ytterkläder på, Theodor ligger på golvet och trotsar medan Robin skruvar bilen. Får se om jag går ut och gå med Emma ikväll men åtminstone ska jag se på ESC semifinal som börjar först 22. Gäsp!

2 kommentarer:

  1. Här har vi nog dumpat fleecehalaren för länge sedan. I vagnen blir det en tunn vårdräkt men i butikerna får jag nog lov att ta av honom så han har bara vanliga byxor o tröja på sig. Det är både varmt inne och ute nu.

    SvaraRadera
  2. vår 11 månaders tjej hade bara en t-skjorta på och sen in i sovpåsen i vagnen och hon var riktigt svettig trots att vagnen stod i skuggan. H. Oinloggad Boa

    SvaraRadera