onsdag 9 maj 2012

Syskonkärlek
Theodor somnade snällt ikväll. Han har varit riktigt snäll hela dagen egentligen! Men lite hostig. Så ingen morsdagstårta vid öppet dagis för vår del:/ Men på fredag kommer Wilmas dop präst hit så det behövs städas här! Theodors födelsedagspresent har kommit till posten inne i stan så den borde hämtas snart, men det finns ett problem och det är såklart bilfanskapet igen. Kan den inte bara fungera!?! Nu hackar den sig fram allt som oftast men den har i alla fall inte helt gett upp men vi kör inga onödiga rutter nu. Måste få den fixad innan Robin börjar jobba nästa vecka.
Wilma har problem med att somna som vanligt. Ibland somnar hon enkelt på kvällen men då vaknar hon 30 minuter senare och skriker. Sen går det inte att få henne att somna utan skrik. Oftast gråter hon inte länge innan hon somnar men det gör ont i mig att höra på det. Måste vara någon kombination av övertrötthet och svårt att komma till ro. Undrar om det blir värre när vi byter till spjälsäng? Det måste vi göra snart för korgen börjar bli liten.

1 kommentar:

  1. Minns du det där med yllesockor på fötterna. Det kan vara växtvärk och då hjälper det. Och det där fotot vill jag ha! Kram, mamma-mommo

    SvaraRadera