onsdag 23 maj 2012

Ny dag mera solsken

Jag fick sova 3,5 timmar i sträck inatt!Skönt:) Och så sov Theodor till lite efter 8. Robin for med bilen till jobbet! Han och hans storebror skruvade ju den igår och fick den att åka framåt utan problem. Hoppas att den är fixad på riktigt nu!:) Att leva utan bil är inte roligt när det kommer till att handla mat kan jag lova... Men igår slog jag rekord igen och köpte mat för 10 måltider + tvättmedel, hushållspapper, våtservetter, frukt, yoghurt och mjölk för bara 40€:)
Just nu skulle det sitta väldigt bra med några hundralappar extra. Jag borde gå till tandläkaren (vilket kostade över 200 sist) och så behöver jag glasögon. Behöver och behöver men det skulle vara roligt att se löven på träden:)

2 kommentarer:

  1. Spara glasögonbytet till några månader efter att du slutat amma, före det lönar det sig inte då synen ändras medan man är gravid och ammar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min syn har varit lika dålig nu i flera år och tycker inte att den ändrats nu när jag varit gravid. Har tänkt amma ganska länge så jag misstänker att jag nog kommer att skaffa glasögon före jag slutar amma, om amningen fortsätter fungera så här bra:)

      Radera