torsdag 8 mars 2012

Tant med dåligt humör

Nä, den här dagen blev ingen bra dag helt enkelt. Huvudvärk och en helt omöjlig unge. Dessutom ska vi veckohandla och jag ser inte fram emot det idag fastän jag inte brukar ha något emot det. Nå lägenheten är i helt okej skick nu och både disk och tvättmaskinen är igång så helt bortkastad dag är det inte. Slits mellan att njuta av nuet och starkt längta tills Robin blir klar med skolan och sommaren är här. Förhoppningsvis blir morgondagen bättre än idag.

Annars så har Wilma på sig tygblöja nu:) Hon lägger säkert ett megakakkalass bara för det, hoppas jag;)
En sak jag stör mig på är att amningsinläggen har börjat läcka igenom nästan genast idag så jag har klåttat ner två tröjor redan idag... Nä nu ska jag sluta skriva för idag så mitt dåliga humör inte smittar över till er.

1 kommentar:

  1. Hurudan tygblöja använde du när den läckte igenom s snabbt? Vi har i alla fall inte kunnat använda ImseVimse blöjorna som kom i Ivars mammalåda alls, de läckte igenom direkt. För oss har det funkat bäst med vikblöja (eller sån ihopvikt spytrasa) + skalblöja när babyn varit rikgtigt liten. Vid ca 5 kg har vi övergått till sk pocketblöjor, med fleece på insidan och vattentät utsida, som man sedan fyllt med passlig mängd "sug" (gamla slimsor av handdukar, mikrofibersug). Till natten brukar vi ha en tjockare innerblöja + yllebyxa (läcker typ aldrig). Behöver du mera tips ger jag gärna ;)

    SvaraRadera