torsdag 22 mars 2012

Dagen


Är nöjd över att vi har gårdskarlstur den här veckan. Inte mycket snö att skotta;)

Vi var på mamma-barn träff idag till min "svägerska" (min mans brors sambo/fästmö). Riktigt roligt att komma ut lite men Theodor var lite jobbig och Wilma var lite gnällig så jag hade fullt upp där ett tag. La ut Theodor i vagnen när han blev tillräckligt trött men fick gunga vagnen fram och tillbaka 400 gånger innan han somnade (Jo, jag räknade faktiskt. Vid 500 skulle jag ha gett upp.) Wilma sov ganska länge så jag fick faktiskt äta god paj i fred:)

När Theodor borde ha vaknat så for vi hem. Han vaknade när jag la Wilma i vagnen. Det regnade lite när vi gick dit men på hemvägen sken solen så härligt! Jag ville inte gå in när vi kom hem så vi stannade ute en stund. Theodor lekte i lekparken och Wilma låg i vagnen. När Robin kom hem gick vi in och kokade kaffe åt oss. Sen så fick Theodor leka lite på vår terass ensam. Snön var så djup och ohållbar nu så han gick ingenstans, men jag satt såklart vid fönstret och hade ett öga på honom och fick gå ut några gånger och hindra honom från att leka med grillen
som stått ute hela vintern). Sen så badade han en liten stund. Sen åt vi, tittade lite på tv och bakade scones.
Wilma har varit gnällig lite hela kvällen och ätit ofta. Det är väl vid 6 veckor som bebisar brukar öka mjölkproduktionen så jag antar att det är det som är på gång. Hoppas att hon klarar av att öka den:) Det var väl där det sket sig med amningen med Theodor.

Nu börjar Simpsons så jag ska stänga av datorn igen. Tänker gå i säng tidigt ikväll för jag är trött efter en ganska hektisk dag. Imorgon har vi inga planer men om det är lika vackert väder som idag så går vi nog ut!:) Härligt med snö som smälter! Ha en trevlig kväll och godnatt;)

1 kommentar:

  1. Va kul, nu fick jag ju adressen till din blogg också. =) Lycka till i min tävling ;)

    SvaraRadera