torsdag 29 mars 2012

Något märkligt...

Lystring alla växtkännare! Det här är en "snöbollsbuske" om jag inte mins helt fel och hela vintern så har det här röda bäret hängt där. Har annars inte sett till skymten av ens ett annat bär, någonsin, på den här busken. Så vad är det här riktigt?!
Theodor och jag med Wilma i bärselen var ute idag. Fick till och med in Wilma i Manducan nu när jag inte använde spädbarnisinsatsen. Med halare så blir hon för stor för den men det fungerade bra utan:)

Theodot provade på sandlådan, som någon tydligen lämnat öppen under vintern... Inte vi kan jag lova.
Så här ser vår lilla gård ut och Theodor skulle prompt köra med mopo i snön. Gick väl sådär.

Så lekte han lite vid rutschbanan.
Vi sopade av terassen lite till så den är nästan snöfri nu och vi var ute tills Theodor började äta snö och annan skit han hittade runt terassen. Då la jag honom i vagnen och han somnade ganska snabbt. So far so good:)

5 kommentarer:

 1. Ja, tyvärr så är väl sjukvården inte det man önskar alla gånger... :/ det är nog lika överallt. Fast vi har väl egentligen en ganska bra sjukvård jämfört med många andra länder...
  Men just nu är jag inte så nöj med den kan jag säga :/
  Fast idag har jag ringt och skällt lite på dom så jag hoppas att något ska hända snart... ;)

  SvaraRadera
 2. Jag skulle nog plocka bort det där bäret, i synnerhet om det är i Theodorhöjd. Eftersom inte ens fåglarna har ätit upp det är det troligt att det är giftigt. mamma-mommo

  SvaraRadera
  Svar
  1. He e nog int i Theodorhöjd. Konstit at he int e skruttit alls efter en hel vinter!

   Radera
 3. Snöbollsbuskens bär är giftiga. Dom brukar hänga kvar helt intakta hela vintern, så Inge märkligt med det. Dom är inte så värst giftiga, man räknar med att en par handfullna med snöbollsbuskens bär kan ge magont, så Inge värre än det. Dom smakar inte speciellt gott så därför äter inte fåglarna dom, dom har knappt någå socker i sig alls.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för svaret:) Konstigt att bara ett bär har överlevt:p

   Radera