lördag 24 mars 2012

Det vände

Man kan inte alltid få det som man vill inte. Theodor blev gnälligast av gnälliga när han vaknade igår. Som tur var gick det över när hans pappa kom hem tidigare än jag förväntat mig:) På kvällen efter att vi varit och handlat var han riktigt underhållande och vi fick oss ett och annat gott skratt när han sjöng bl.a. Bä bä itta lamm och umppa umppa lalalalala. Wilma tog en lite skrikigare natt men jag gick och la mig tidigt så jag har fått sova något så när tillräckligt ändå.

Kom att tänka på en sak igår. Det finns många exempel på familjer som har ett barn och de tycker att det är så lätt att ta hand om barn så de skulle kunna ha en hel drös. Sen skaffar de ett till och efter det så ändrar de sig och det blir inga fler barn och de flesta tror att det beror på att andra barnet inte var lika enkelt att sköta som det första. Jag tror att i 99% av de här fallen så är det nog att ta hand om två barn på samma gång som blir jobbigt och gör att man inte skaffar fler.

Nu börjar Wilma ha ätit färdigt så jag ska stiga upp och koka kaffe:)

2 kommentarer:

  1. menar du att ni itne vill ha föera då eller ;)?För varje dag som går blir dom större båda två..håll ut :)Så kanske nån tänker därute ja..vi hade världens snällaste första bebbe och andra bebben var lite mera krävande men nog kan vi tänka oss flera nog..men först om nåt år så dehär två vi har har blivit större för nog kan det bli lite mycket med två småttisar där ena har första trotset pågång och andra e väldgt svår att hålla nöjd!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är nog ganska så säker på att det nog blir en till sen någon gång i alla fall;) Men inte riktigt ännu inte:p

      Radera