måndag 26 mars 2012

6 veckor

Första leendet som blivit fångat med kamera:)
Theodor som normalt är lite halvrädd för Wilma gav henne flera pussar idag men han var så snabb så jag hann bara fånga en på bild och den bilden blev inte så bra:p
Wilma sov 6 timmar i sträck inatt. Så skönt! Sen åt hon, sov lite till, åt, sov och kakkade. tur att hon gjorde det i engångsblöjan. Vi har bara några tvåans blöjor kvar men en massa treor som börjar från 5kg. Eftersom vi använder tygblöjor på dagen så känns det ganska onödigt att köpa ett paket med tvåor som hon ändå inte kommer att hinna använda upp. Tygblöorna har inte läckt nu sedan första gången hon hade tygblöja.

Sitter och skrattar lite åt bolibompas "Hur blir barn till" på samma gång som jag avnjuter mitt morgonkaffe:) Wilma somnar på soffan och Theodor springer omkring med pyjamas på ännu. Att ha honom utan blöja igår gjorde nog ingen skillnad alls. Han brydde sig inte ett dyft fastän kalsongerna var genomblöta... Får nog vänta till sommaren innan vi försöker igen.
Det är så mycket som ska göras varje morgon nu. Wilma morgontvättas, få kläder på, matas. Theodor ska ha ny blöja, kläder och morgonmål. Och så ska jag själv ha kläder på, koka kaffe och äta frukost. Har ni annars sett att de lovat +8 grader här imorgon!:D Hääärligt:)

1 kommentar:

  1. Ja det gäller ju som sagt att ha tålamod....och det är inte så lätt alla gånger ;)
    Men igår gick det bra. Melody insåg till sist att det inte var någon idé. Det tog nästan en timme men sen förstod hon att hon inte skulle få nappen...
    Hon får bara ha den när hon sover. Förut har hon velat ha nappen JÄMT! Men nu får hon bara ha den när hon sover, och så småningom ska vi väl ta bort den helt.

    Vilka söta bilder :) Måste värma mammahjärtat när storebror pussar på lillasyster så där :) Jättegulligt!

    SvaraRadera