måndag 19 mars 2012

5 veckor

Ny vecka så Wilma är en vecka äldre nu:) Behändigt att hålla reda på det när hon är född på en måndag:) Och med Theodor är det behändigt att hålla reda på hur många månader han är för på samma gång det byter månad så byter han också "månadsålder".

Wilma har mest gjort det här i helgen.
Och det här.
Theodor invigde sina Me&I kläder och klottade genast ner dem:p
Och nu gör han det här. Han har sovit alldeles för lite i helgen, men för en som brukar stiga upp 7 är det här nog extremt:p
Jag är så otroligt glad att jag fått sova så bra inatt! För igår gick jag i dvala hela dagen fastän jag drack säkert en liter kaffe.
Wilma ligger i soffan bredvid mig och tittar med stora ögon och min mage har börjat kurra. Min farmor bunkrade upp oss med bröd och lite bulla så jag ska ta och äta frukost, koka kaffe och dricka det med en kakbit:) Skulle inte ha kunnat önska mig en bättre start på veckan än det här! Hoppas att det goda humöret och snälla barnen håller i sig hela veckan!:)

Och så något mindre trevligt fenomen. Theodor har blivit riktigt trotsig! Alltså han lägger sig ner på golvet och skriker för minsta lilla! Ska de faktiskt börja med det redan? Han är ju bara ett år och 9 månader. Blir det värre? Vad har jag att vänta mig riktigt?:P Har också fått höra att alla barn inte gör så. Har alltid trott att alla föräldrar går igenom det här. Nu har jag lite bättre förståelse för de som skaffar många barn. Om man slipper trotset så är det säkert mycket enklare att vara flerbarnsförälder. Börjar faktiskt tvivla på om det blir flera barn här, inte för att det är aktuellt nu.

3 kommentarer:

 1. Jaa..jag känner igen det där. Så började mitt barn göra runt 1,5 år. Är 2 år nu och det håller i ännu...men börjar bli van med det nu ;) Men några fler barn är väl inte så aktuellt här just nu :D

  SvaraRadera
 2. Ööööh duuuu... har du träffat min vilding på sistone? ;) OK, till hennes försvar så börjar det bli bättre nu. Men nog har det varit många "ligga-på-golvet-och tjuta-för-ingenting"-dagar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man får nog ta och odla lite mera tålamod åt sig för vem vet hur länge det här ska pågå:p Men man blir väl van och nån gång ska det väl sluta. Har int sett många 16åringar som ligger på golvet och skriker så;)

   Radera