måndag 12 mars 2012

4 veckor


Tiden går så fort så fort. Borde fota betydligt mera än vi gör, men det är som att det inte finns lika mycket tid till det som när Theodor var liten.
Nu sover Wilma i babynestet i soffan. Hon har varit nöjd ända sen hon vaknade nu. Tur det:) Så småningom så ska vi nog gå ut så Theodor får sova, men jag tror att jag tar Wilma i bärselen och Theodor i enkelvagnen. Smidigast så. Theodor somnar antagligen efter några meter och Wilma sover inte ute i vagnen när den står stilla. Det finns ganska mycket som ska göras här idag. Det är råddigt efter vår ommöblering och det finns en stor hög tvätt som ska vikas. Det borde dammsugas ordentligt, och före det bytas påse i dammsugaren.
Hade tänkt boka präst till dopet idag men märkte att datumet vi tänkt ha är dagen efter pampas nationaldag så vi måste kanske fundera om.
Vi har kommit ett litet steg närmare att bestämma faddrar och andranamn:) Så det går framåt! Känner mig planeringssugen men det får vänta tills ikväll så jag får göra det ostört. Ikväll är det nog sängen som gäller redan klockan 9 för min del. Var uppe till halv 12 igår när vi såg på film. Och det var inte ens den filmen jag trodde att det var men den gick nog att titta på i alla fall. Tog en powernap mitt i den men tror inte jag missade något viktigt;) Nu låter Wilma så jag ska bädda ner henne lite mer så somnar hon säkert om:) Har märkt att det lugnar ner henne otroligt bra!

2 kommentarer:

 1. Men vad fin hon är :)
  Hur går det för er då? Stor inställning från ett barn till två?
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Men vad fin hon är :)
  Hur går det för er då? Stor inställning från ett barn till två?
  Kram kram

  SvaraRadera