söndag 1 januari 2012

1.1.2012

Igår bakade jag både skinkpaj och citronpaj som vi åt under kvällen. Vi firade nyåret hemma hos våra kära grannar för andra året i rad nu:)
Theodor lekte med sin far under tiden jag bakade:p
Och idag är ungen hela 19 månader! Dvs. 1 år och 7 månader gammal:)
Han somnade först ca halv två igår men vaknade likväl redan 10 idag. Han är lite gnällig men blev glad när jag plockade fram en av hans julklappar som han lite glömt bort. Så nu sitter han på golvet och kokar mat:) Vi har haft våra vänner här över natten så vi har just ätit "frukost" bestående av rester från gårdagens pajer. Tror jag ska ta en bit av citronpajen.

Nu är det då år 2012. Det året som vi blir 4. Det året som vi ska fira vår första bröllopsdag. Det året som Theodor blir 2 år. Det året som Robin blir ingenjör. Det året som vi antagligen får börja leta efter ny lägenhet. Det kommer att bli ett bra år det här:)

Och mitt nyårslöfte från förra året höll jag till 100%. Jag skulle inte röka och det var inte svårt att hålla;) Kör på samma i år också och så ska jag försöka att orka borsta tänderna både morgon och kväll, varje dag! Det är mina löften som inte ska vara helt omöjliga att hålla:)

Vi höll för övrigt på att missa tolvslaget igår! Trodde att det var kanske en minut kvar när vi tyckte att de räknade ner på tv. Lyssnade och hörde bara kaksi, yksi... och så var det nya året här! Det kom som en liten chock:p Lika som när prästen på vårt bröllop glömde att vi skulle ha ringlöften så vi blev gifta någon minut tidigare än vi trodde. Plötsligt skulle ringen bara på fingret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar