måndag 23 januari 2012

Trötta mamman...

...fortsätter att sova mycket men är ändå trött. Vad händer?!
Theodor vaknade före 8 idag när Robin ställde sig till skolan men när han fick komma till vår säng så var han nöjd där och jag är ganska säker på att han somnade. Jag vet att jag gjorde det i alla fall och han var nog där hela tiden och jag tror inte att han skulle ha orkat ligga där vaken i nästan två timmar:p Så jag fick sovmorgon idag:)
Normala gravidas magar sjunker så i slutet av graviditeten. Min bebis flyttar sig bara högre upp hela tiden! Hoppas att h*n inte vänder på sig i alla fall. 18 dagar kvar.
Theodor sitter för tillfället på pottan men jag tror inte att det kommer något. Men han är nöjd med att sitta där i alla fall:) Framsteg! Men vi har nog inte börjat med potträningen på riktigt för Theodor verkar inte riktigt intresserad och han säger inte till när han blir nödig. Och man märker inte när han är det heller så det är jättesvårt att tajma in pottan. Tycker inte att det är så jobbigt att byta blöja så potträningen har vi ingen brådska med:) Sen i sommar kanske.
Nu får vi nog börja med lite hushållssysslor här så vi blir klara någon gång:)

1 kommentar:

  1. vi steg upp halv 7 imorse och 9 tiden slocknade jag på soffan och fick sova en hel timme medans bella ha rivi ut alla kläder och leksaker.
    De va no skönt att sova men nog fick jag lite panik då man int har nån aning va hon har sysslat med, men bra gick de ju :)

    SvaraRadera