måndag 16 januari 2012

Snön vräker ner

Det började snöa igår när vi kom hem och snöar nu också. Vet inte om det hållit på hela natten men med tanke på gräsmattans snödjup så ser det ut som att det gjort det. Brukar inte vara så vinterfientlig, men efter två smällkalla vintrar så skulle jag gärna ha en mild och snöfattig vinter nu. Det blir så otroligt omständigt när man ska iväg någonstans. En massa ytterkläder ska på och Theodor är inte den lättaste att klä med min mage i vägen. Sen ska bilen ha motorvärmare i kopplad före vi far och så ska eventuellt rutorna skrapas och sopas. Ibland har någon dörr frusit fast och man får stå och kämpa med det i flera minuter. Sen är bilen kall och inte så trevlig att sitta i. Halt är det också ofta. Tänk så enkelt det är på sommaren. På med ett par skor bara och så går man ut och sätter sig i bilen. Längtar...

Igår kväll somnade Theodor i bilen på väg hem. Ingen överraskning där inte, men att han när vi kom hem inte hade något emot att lägga sig i sin egen säng och somna efter lite mjölk, det var en överraskning! Sen sov han hela natten. Ända till 9 faktiskt så det var riktigt skönt. Jag somnade lite efter 11 och sov 8 timmar utan att vakna rekord! Brukar alltid vara på wc åtminstone en gång. Skönt med en hel natts sömn:)

Diskmaskinen är redan igång vilket känns bra men den var i plockad redan i förrgår så riktigt mycket hushållsarbete har jag inte gjort;) Förr åt jag nästan aldrig frukost men nu tycker jag att det är dagens bästa mål.
Nu ska jag sörpla i mig en stor kopp hallonbladsté och fortsätta förundras över att bebisen räknas som "färdig" om 4 dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar