onsdag 4 januari 2012

Nästa månad!

Kan knappt förstå det. Nästa månad har vi en liten bebis igen! Det slår mig ibland och sen glömmer jag bort det. Den här graviditeten har verkligen rusat förbi! Jag vet att jag kommer att sakna graviditeten sen när den är över, så jag borde passa på och njuta av den (som alla gärna påminner en om) men hur gör man det?! Tiden går fort i alla fall. Vet inte riktigt hur jag ska "fånga upp" så mycket av den här graviditeten som möjligt. När jag väntade Theodor så var jag bara hemma hela dagarna eftersom jag mådde så illa så jag inte kunde gå i skola (vilket jag ändå inte ville göra för det var inte min grej det här med byggnadsteknik) så det enda jag gjorde på våren, typ, var att just vara gravid. Nu är jag mamma så graviditeten hamnar i skymundan vilket gör att den lätt glöms bort.
Jag börjar ändå så småningom undra vem den lilla i magen riktigt är. Är det en pojke eller flicka? Vad ska h*n heta? Hur kommer h*n att vara som person? Nyfikenheten växer:) Men på samma gång känns det som att jag kan vara gravid i några månader till. Gissar att det kommer att ändras ganska snart när nyfikenheten blivit för stor, eller när mina revben är helt söndersparkade.
Men jag borde nog börja förbereda mig psykiskt på att bebisen kan komma när som helst (även om jag, som jag sagt många gånger, tror att jag går över tiden mycket även denna gång). Är kanske inte riktigt roligt om jag inte alls är förberedd och så kommer h*n före beräknat datum.
Tänk att vi inte alls vet vilken dag som är bebisens födelsedag ännu, men sen kommer det datumet att kännas så självklart:) Datum som jag tycker att skulle passa lite extra bra är: 21.1, 1.2, 10.2, 14.2, 15.2, 21.2 eller mitt gissade datum 23.2. Datum jag helst undviker är 31.1, 8.2, 18.2, 28.2 och 29.2. Inte för att jag ogillar åttor, men jag har bekanta som fyller de datumen;)
Spännande tider jag lever i just nu säger jag bara:)

(Och för att inte helt utesluta Theodor ur det här inlägget så kan jag säga att han sov en stund idag på dagen, åt upp en stor portion gröt och bröd till middag och nu somnade han snällt i sängen efter tandborstningen. Hoppas på en smidigare natt nu än igår kväll.)

2 kommentarer:

  1. Kanske h*n kommer på Ivar födelsedag, 21.2?? :) men jag håller fast vid min gissning 15.2, tror inte det går så mycke över tiden denna gång.

    SvaraRadera
  2. Jag siktar på 21.2, för då får h*n personsignum 210212 och Theodor har 010610:)

    SvaraRadera