onsdag 4 januari 2012

Rådgivningsbesök vecka 34+5

Allt bra med både mig och bebisen:) Men bebisen ligger väldigt högt och kanske med huvudet neråt så nästa vecka ska jag till läkare för att kolla hur bebisen ligger. Eventuellt så skickar läkaren mig vidare på UL, beroende på hur bebisen ligger.
Barnmorskan sa att det nu är fritt fram för bebisen att komma eftersom den nu är fullt utvecklad, men lite liten. Men jag tror nog att bebisen stannar ännu många veckor. Eftersom bebisen ligger så högt upp så gör mina sammandragningar ingen nytta alls över huvudtaget. Får nu hoppas att huvudet skulle sjunka ner så småningom.

Igår kväll när jag gick och la mig steg Theodor upp, igen. Han ville inte alls sova och sprang omkring. Till sist så fick jag nog, bytte blöja på honom, borstade hans tänder och la honom i säng. Och han gnällde inte emot mig. Sen låg han nog och pratade en bra stund men somnade så småningom och sov hela natten! Så det blev inte en lika hemsk natt som jag förutspått i alla fall. Jag däremot har vaknat många många gånger inatt och haft lite svårt att sova.

Nu ska jag fortsätta med lasagnen och sen ska jag och Theodor in till stan, i snöstormen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar