söndag 1 januari 2012

Misslyckad utestund

Kände mig lite extra hurtig och tänkte gå ut och gå med Theodor. De första 100 metrarna gick väl bra. De följande 100 så stannade han nu som då, satte sig ner och åt lite snö. De följande 100 metrarna så la han sig mest ner på marken hela tiden och var glad över att ha fått sin mamma irriterad. Vi vände om men han ville såklart inte g själv då så jag fick bära hem honom. Suck. Det blev en kort stund ute och mitt humör blev inte bättre av det. Nu har jag lagt igång bastun så den borde bli varm snart så blir vi rena i alla fall. Men jag tänker bli bättre på att vara ute med Theodor.

Jag har annars packat BB-väskan nu. Tänkte på det för några veckor sedan men tyckte att det var för tidigt. Men nu har jag haft två dagar när jag har "boat" en massa och även väskan blev packad. babykläder som skulle tvättas för hand blev också tvättade. Och så har jag sytt påslakan till bebiskorgen och bäddat den! Men jag har inte hunnit ta bild på den så det kommer senare. Vi köpte mera bebisblöjor igår också och så fick vi tuttar (nappar) till bebisen till julklapp så det är egentligen inget som måste inahandlas mera nu innan bebisen kommer! Förutom en ny tuttflaska och ersättning. Till och med amningsinlägg hittade jag i skrubben, en hel låda oöppnad:) Men det lär nog ta ännu många veckor innan bebisen kommer, men aldrig vet man. Bättre att vara på den säkra sidan, eller hur?:)

3 kommentarer:

  1. kan du inte göra en lista på vad man behöver ha med sig till BB när man åker in? :) Skulle vara bra för oss som ska få första och inte har nån erfarenhet alls av vad som komma skall :P

    SvaraRadera
  2. Bra att vara förberedd... :) Hade själv ingen väska när jag åkte in, var så inne i flytten. H. Fanny

    SvaraRadera
  3. Haha! Ja kanske jag också borde börja på med förberedelserna! Har iaf fått babykläderna tvättade med sängen är långt i från färdig och vi har massor kvar att köpa ännu. Men jag har bestämd mig att gå alla 40 v ut så ännu finns de 3-4 veckor kvar..

    SvaraRadera