måndag 23 januari 2012

Det kom ett brev!

Trodde inte att jag skulle få någon tid till sjukhuset men likväl låg det ett brev till mig i postlådan idag från sjukhuset. Nästa veckas fredag ska jag dit. Kommer att vara i vecka 39+0 då, en vecka före beräknat datum. Får se vad de säger där då. Ska bli spännande att få en viktuppskattning:) Så nu har jag något att se fram emot i nästa vecka. Tror jag ska släpa hit mina föräldrar den här veckan någon dag så får de ta med mig och Theodor till Tropiclandia och simma. Har tänkt fara dit själv, men i brist på bil kom jag fram till att jag isåfall måste gå ganska långt med vagnen och sen har jag ingenstans att förvara vagnen där så det är bättre om någon med bil kommer med;)
Imorgon far vi till öppet dagis en liten stund mitt på dagen så länge som Robin är i skolan. På onsdagen har vi inga planer. På torsdag blir det rådgivning, antar jag, eftersom jag ska till sjukhuset först nästa vecka. Hoppas att de inte får för sig att sätta igång mig när jag ska till sjukhuset för det är den sämsta helgen som bebisen kan komma under! Inga barnvakter tillgängliga och dessutom ska jag på öppet hus till min gamla skola den 4. Men jag tror nu inte att bebisen är stor:) Nu ska jag rädda golvet från yoghurt.

3 kommentarer:

  1. Lycka till! Jag har BF exakt en vecka före dig. Jag hade förhoppningar om att få åka in före det men det ser nog mörkt ut. Har absolut inga känningar alls. Köpte det där hallonbladste. Men det smakar inte särdeles gott så det har jag inte druckit många gånger.

    SvaraRadera
  2. Får man ens simma om man är så långt gången? Å speciellt om slemproppen redan har släppt borde man väl låta bli?

    SvaraRadera
  3. Så länge vattnet inte har gått så är det inte någon fara. Men tänker undvika bubbelpoolen i alla fall eftersom det finns mera bakterier där. Min slempropp har släppt i flera veckor, men jag har inte öppnat mig alls.

    SvaraRadera