fredag 6 januari 2012

Vecka 35+0



Tycker inte att magen växer så mycket mera nu, men det känns nog att hela magen är fylld med bebis nu. När jag var i vecka 35+0 med Theodor så trodde jag inte att bebisen skulle stanna längre till eftersom slemproppen började släppa. Nu den här graviditeten har den släppt i ca 7 veckor och ingenting tyder på att den vill ut ändå. Slår nog rekord i att ha längst "slemproppsavgång" i hela historien;)
Idag började jag dricka hallonbladté. Senast jag gjorde det var det vår och vi bodde inne i stan. Fick riktigt samma känsla som då:)

Idag har vi möblerat om i Theodors rum så att syskonvagnen ska få plats och det blev riktigt bra nog:) Theodor tycker om syskonvagnen.


Och ungen SOV hela natten som tur var. Ända till 10. Men han är ändå trött idag märks det. Vi ska nog gå ut en stund idag men jag vet inte om det blir före eller efter Theodors ska sova, men inte kommer att somna. Kanske det får bli en vagnpromenad och så får han sova i vagnen några minuter sen. Måste fundera med min andra hälft om det men nu måste jag nog börja med maten!

2 kommentarer:

  1. Var hittade du hallonbladste? jag skippade det helt förra graviditeten men kanske man skulle prova nu?

    SvaraRadera
  2. På Life:) Men se till att ta det som är endast hallonblad och int nå blandning så ger det bäst resultat:) Blödde nästan int nå alls efter Theodor å ja misstänker nog att det var tack vare hallonblad:) Smakar nästan int något alls å e billigt så det lönar sig att prova på:)

    SvaraRadera