fredag 23 september 2011

Vecka 20+0

(Använder Opera och det går inte att byta ordning på bilderna med den...)
Här är min viktkurva hittills då. Inga drastiska förändringar där inte.




Och så några magbilder. Kanske börjar ta tre bilder varje vecka istället, likadant som jag gjorde mot "slutet" med Theodor. Den har inte vuxit mycket, åtminstone inte utåt. Uppåt märker jag att det blir trängre i magen:p Har tyvörr ingen bild att jämföra magen med från förra graviditeten för den här veckan och nästa vecka... Jag kan ännu knäppa mina jeans!

Idag är jag halvvägs!! Det måstre firas på något sätt men vet ännu inte hur;) Känns härligt att ha kommit såhär långt:) Jag mår bättre nu än på länge! De första månaderna så tänkte jag att det blir nog inte fler barn efter det här men nu har jag ju glömt bort hur jobbigt det var då:p Känner mig faktiskt som vanligt! Förutom att det är en liten vilding som sparkar lite hela tiden:p Men annars känner jag mig faktiskt normal!
Men en ny krämpa har förståss smugit sig på. Början till foglossning misstänker jag. Har två punkter långt ner på ryggen som gör ont, speciellt om jag gått mycket eller med högklackat och så strålar det ner i låren ibland. Känner nog igen känslan lite så tror att jag hade något liknande med Theodor men det blev aldrig värre. Hoppas att det inte blir värre nu heller! Men får nog ta och pausa från högklackat.
En vecka kvar till ultrat nu. Känns orättvist att jag måste vänta så länge nu när jag slapp tidigare med Theodor. Men tiden flyger förbi så snart är det fredag igen:)

1 kommentar: