lördag 17 september 2011

Huvudvärk

Sedan jag blev gravid har jag huvudvärk från och till. Men bara i ena sidan och mest baktill. Börjar faktiskt misstänka graviditetsmigrän. Finns det något sånt? Nå, nu har det blivit bättre igen. Bebisen sparkar som tokig! Theodor springer omkring och norpar åt sig frukter från sin fammos fruktskål nu som då. Hittills har han ätit två äpplen och ett plommon:p Jag hittade en livräddare i väskan i morse, en Tupla:) Och sen drack jag för gammal juice... Sent ikväll far vi till mina föräldrar. Helgen räcker inte riktigt till för att göra alla nöjda. Theodor har slarvat bort både sina nappar så jag får väl fortsätta letandet här. Hoppas att ni får en trevlig kväll:)

2 kommentarer:

  1. Oja visst finns det graviditetsmigrän. Jag har det aldrig men när jag väntade Thea fick jag en svår migrän. Jag kunde inte få fram ord eller förstå vad jag skrev. Skulle sms:a min mamma men fick inte fram det jag tänkte.
    Så visst finns det, ring din BM och be om en läkartid..jag fick det och dom skrev ut en specialtablett. Hoppas det hjälper sen :) Kram

    SvaraRadera
  2. och se annars till att du dricker massor. Jag har under två graviditeter haft konstig huvudvärk som lättat genom att jag druckit massor med vatten.

    SvaraRadera