onsdag 14 september 2011

Äsch.

En syskonvagn som intresserade oss hade blivit såld. Vi skulle kanske ha köpt den nästa helg annars. Tycker att det är lite magert utbud på syskonvagnar i rätt prisklass och modell... Vill helst inte köpa från huuto heller så findit är nästan enda alternativet. Och hittills har jag hittat en intressant men fick inget svar på den. Vi söker något i stil med emmaljunga twin cerox eller brio double swing. Helst mellan 200 och 300 euro. Som tur är har vi ännu 5 månader på oss att hitta en:) Men helt enkelt är det inte.

3 kommentarer:

  1. koll på regionline ter pa di tykelt seli. Och så får man en sprillans ny carena double swing fö 299e super bra ha mang sakt å bra tå framhujla snurrar runt åtå gaar di ti lees. Så kan man köp till en babykorg å ti e int helder na dyr. Di finns noo i vasa ti köp. http://verkkokauppa.babystyle.fi/products/view/3931/pl

    SvaraRadera
  2. Vi köpt från huuto vår emmaljunga twin cerox. Nu märkte vi ju första gången vi använde den att bakaxeln var sönder, så det blev att beställa en ny som kostade 70 euro... Men egentligen får de ju inte sälja söndiga saker där, det gäller ju samma konsumentskydd som i butiker. Annars har jag handlat mycke på huuto och alla andra gånger har det funkat jätte bra! Även enkelvagnen vår är köpt via huuto :) Jag betalade 280 euro för twinceroxen med två bärkassar! Sålde den ena för 50 euro och skaffade en ny innerslang till ett däck för 4 euro, sen kom bakaxelbytet till, men vi landar på en slutsumma på ca 300 euro för den vagnen. Den var ju nog smutsig och äcklig, men när man tvättade upp den och fixade lite blev det nog bra! Lycka till i sökandet, ska håll opp ögonen för er när jag kikar runt på köp o sälj sidorna :)

    SvaraRadera
  3. Kom och fynda till Knatteloppis på Kyrkoesplanaden 34 lördag 24.9 kl. 9-13. Enbart baby/barngrejer. Inne-, utekläder, mammakläder, leksaker mm. Där brukar finnas en och annan syskonvagn också! Barnkläderna är ordnade enligt storlek, så där är lätt att hitta om man vet vad man söker.

    SvaraRadera