onsdag 28 september 2011

4 månader


Idag har vi varit gifta i 4 månader:) Tiden går så fort fram! 4 månader fram i tiden så är bebisen leveransklar;) Magen börjar ha skaplig form, åtminstone på kvällen så bjuder för omväxlings skull på en kvällsbild denna morgon.
Idag har vi inget speciellt inplanerat. Jag är lite trött så det finns en risk att jag somnar sen när Theodor sover. Har faktiskt inget som måste göras idag vilket är skönt:) Om ca en månad ska jag köpa en ny dator! Längtar men börjar vänja mig vid att mest mobilblogga. I övermorgon ska jag köpa något åt MIG som jag egentligen inte behöver men tycker att jag får unna mig ör jag blev lite förälskad;) Dessutom kanske min man åker iväg på kryssning med kompisarna nästa vecka så något roligt måste jag också få;) I helgen kanske vi får gäster hit så vi lär inte åka någonstans. Ganska skönt! Känns som att vi nyss var norrut men det är snart 2 veckor sedan.
Robin har skola till 4 idag så vi har en hel dag att fördriva. Imorgon far vi till öppet dagis:) Men antagligen far vi in till stan med Robin redan 8 och öppet dagis öppnar först 9 så hur man fördriver tiden så tidigt tåls att fundera på. Kanske äta frukost på ett café som råkar vara öppet? Finns det såna i Vasa? Nä nu ska jag nog byta ut pyjamasen mot riktiga kläder:p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar