fredag 9 september 2011

Vecka 18+0



(Robins dator vill inte att bilderna ska vara bredvid varandra...)
Första bilden är från idag, vecka 18+0 och den andra från 2009 i vecka 18+1. Ganska olika form tycker jag. Dagens bild är morgonbild vilket år 2009 inte är.
Det känns som ett ganska stort steg att ha kommit till vecka 19! Vet inte varför jag ser det som en milstolpe, men det gör jag:) Det känns härligt att snart vara halvvägs:) Idag är det 3 veckor kvar till nästa ultra också! (Får börja värva barnvakter åt Theodor redan nu;))
Igår märkte jag att vågen visar 1,5kg mindre i badrummet än på köksgolvet. Tydlogen är kaklet i badrummet inte så pålitligt som underlag så jag väger egentligen ganska precis samma som innan jag blev gravid nu:)
Är lite förvånad över hur lite det syns, men bebisen är ju inte så stor ännu:) Inom några veckor borde det nog börja synas bättre. Jag har några par jeans som ännu går att knäppa, men de är låga i midjan, annars skulle det inte gå:p
Kom på en till skillnad mellan magen nu och med Theodor. Med Theodor fick jag en tydlig hormonrand som gick högt upp. Nu syns den lite från när jag väntade Theodor men har inte blivit tydligare. Istället har jag fått en väldigt hårig mage!:P Tur att badsäsongen är över;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar