torsdag 13 december 2012

Wilma 10 månader

 Den här lillskrutten blev 10 månader idag. Hon har också börjat stå litegrann utan stöd! Hon äter samma mat som vi nu och hennes favorit "mat" är knäckebröd. Hon är ingen tyst och försiktig person, utan säger nog till om det är något. T.ex. om Theodor tar hennes knäckebröd;) Hon äter all mat själv också, förutom gröten för det tycker hennes mamma att blir lite väl kladdigt. Hon säger "Hej", "mamama" och har sagt pappa också några gånger. Tänk att hennes första år snart är förbi! Okej, det är ännu två månader men två månader är ju ingenting! Hon sover hela nätter och på dagen så somnar hon av sig själv ute i vagnen och sover 1-2½ timmar i sträck.

Idag har vi varit på öppet dagis julfest. Finklädda ungar och sen så glömde jag att byta kläder på dem när vi åt kvällsmat så får se om vita skjortan och vita bodyn blev engångskläder... De snurrar i tvättmaskinen nu tillsammans med tvättmedel och vanish efter någon timme i galltvål. Hoppas hoppas!
Har hunnit träna också och åtgärda diskberget.
Imorgon är det fredag igen. Då ska jag och gubben min på dejt;) Ska se The Hobbit på bio. Ska bli kul! Svärmor kommer hit och vakta (förhoppningsvis) sovande ungar.

1 kommentar: