onsdag 19 december 2012

Omröstningsresultat: Hur många barn?

De flesta av er vill alltså ha tre barn:)

4 kommentarer:

 1. Vi har två nu med 1,5års skillnad (född-09 å -11)och frågan e när e rätt tillfälle för den tredje?för trii vill vi ha ;) åtminsoni;) vi sku vila ha "allt på eijn gang" å ha e fädit san!/Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. He e svårt ti veta tycker ja:p Man måst väl ta e tå e känns rätt antar ja. Ja tycker ja har så fullt upp me dömhe två å fast ja vill ha en till så blir int e riktit ännu int;)

   Radera
 2. Vi ville också ha barnen tätt, när Malte föddes planerade vi redan en trea som skulle få komma innan han sku hinna bli tre.... Men men, things change... Framtidsplaner likaså. Tycker de är så galet fullt upp nu redan med dessa två små att jag undrar ogom man sku komma med vättet i behåll ur småbarnsåren om man hade en trea till såhär tätt..? Det är ju hur knepigt som helst när man har endast två att klä på, två att natta, två att mata. Fast man vänjer ju sig. Och två går helt bra. Två ryms i famnen. Tre sku bli kanske lite svårt ändå. Så för oss, med tanke på åde barnens och vårt bästa, tror jag att vi alla mår bäst av att vänta ett tag till. Som det ser ut nu vill vi ha en eller två till. Men kanske efter 4-6 år först. Skulle vilja hinna studera en del här innan också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så olika från familj till familj vad som fungerar. Tycker nog att jag har så fullt upp redan men om man var i den situationen att man fick en trea tätt så skulle man säkert överleva det också. Känner mig int alls ens nära på lika babysjuk nu som när Theodor var liten! Kanske ja int vill ha hur många barn som helst sen ändå;)

   Radera