fredag 28 december 2012

Direkt ur hjärtat

Skulle lämna blodprov vid sjukhuset imorse och såklart så kunde de inte ta just den sorters blodprov nu när det är så mycket helgdagar som strular, så dit var jag i onödan (Nej, jag är inte gravid. Inget sånt) Suck. Där sjönk humöret.
Hittade i alla fall några rea-fynd!
En klänning åt Wilma från Polarn O. Pyret.
 Byxor åt Wilma (men Theodor får ha dem nu för de är för stora, men de är inköpta med tanke på wilma) och byxor åt Theodor (som han ännu inte kan ha på ett år eller så). Också de från Polarn O. Pyret.
 Och så en tröja åt Wilma från Villervalla, men den är väldigt stor i storleken, så fastän den är 80 så kan Theodor ha den!!
 Dagens gullungar:)
 Här är Wilma i sommarens rea-fynd från Po.P.
Sen ett till irritationsmoment är den här förbannade snön som är överallt! Inte en enda busshållplats, inte ens huvudhållplatsen inne i stan är fixad så att man ska komma på med barnvagn! Tror vi sitter hemma resten av vintern. Och så är det det här hundbajset som är precis överallt och jag stör mig så förbannat mycket på det! Där kommer man med barnvagn, ståbräda och en unge som inte alltid vill stå på ståbrädan. Chansen att få hundbajs på vagnhjulen eller under någon sko är över 90%. Plocka upp efter era hundar eller så ska ni inte ha hund. Äckligt äcklig ÄCKLIGT!

Så, nu har jag avreagerat mig lite och kanske kan återgå till att vara en normal människa. Var väldigt tacksam över att jag lagade så mycket mat igår att vi bara fick värma rester i mikron idag:) Så skönt efter en halvförbannad förmiddag på stan. Vad ska vi göra resten av dan då? Jo diskmaskinen ska igång, golvet måste desperat dammsugas (speciellt under bordet), det ska packas inför morgondagen och våra blommor(mina, de skulle ha dött för lääänge sen om inte jag vattnade dem) måste vattnas. Fun fun fun!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar