onsdag 12 december 2012

Gomåron! och flytt med 2½åring.

På grund av extrema väderförhållanden (nåja, det har snöat lite mer än vanligt inatt) så far vi inte till Vestis. Orkar inte pulsa fram genom snön med en vagn och en pulka. Blir en hemmadag istället då. 
Igår var vi till öppet dagis och sen hem igen. Passade på att träna när Wilma sov ute. Första gången på över två veckor (det var ju den där förkylningen som fanns i bakgrunden, ni vet) och idag så är jag såklart lite mera snuvig än tidigare. Får se hur det utvecklas under dagen för jag hade nog tänkt träna idag också.

Ja, jag borde väl också uppmärksamma att det idag är 12.12.12.

Kom på att jag inte riktigt skrivit om hur Theodor har tagit den här flytten. Först gick det riktigt bra. Inga problem med första natten alls, men vi hade prioriterat att få ungarnas rum i skick så att de skulle känna sig som hemma. När vi skulle till gamla lägenheten och städa så blev det ramaskri från Theodors sida. Han ville absolut inte dit. Han skulle tillbaka till nya lägenheten. Nu när vi bott här över en månad så kallar han det fortfarande för nya lägenheten och kallar gamla lägenheten för andra hemma. Ibland pratar han om att han vill dit och sova. Sen vi flyttade har han börjat vakna på nätterna, men de senaste nätterna har han faktiskt sovit hela natten.

Wilma började sova hela nätter lite efter att vi flyttat och har gjort det sedan dess. 

Och så har jag två i-lands problem med den här lägenheten. Den ligger mitt mellan två busshållplatser, så det är "långt" att gå. Och så är det lås på postlådan så man måste ha nyckeln med för att kolla posten. Men något annat har jag inte att klaga på:)

1 kommentar:

  1. Vi har också lås på postlådan och jag tycker att det suger. För det andra så ryms inte allting in dit så ibland måste man hämta grejer på posten fast de skulle ha rymdes hur bra som helst i förra lägenhetens postlåda. Så det är också ett i-landsproblem ;)

    SvaraRadera