onsdag 30 november 2011

Den mest frustrerande anstalten

Jag pratar såklart om FPA, igen. De ringde just och vill ha kopia Robins löneintyg. Sa åt dem att han inte har någon fast lön varje månad utan får så mycket som han arbetar för. Så nu måste vi skicka in alla löneintyg från hösten. Kan inte minnas att vi har varit tvungna att göra det tidigare, när vi sökt om samma sak. Suck. De, om någon, kan ge en huvudvärk. Kan inte förstå hur det kan vara svårt att säga till om vilka saker de vill ha kopior på lite tidigare! Har krånglat så mycket med FPA de senaste åren så de har nog bränt fler av mina nerver än vad Theodor gjort. Förstår inte hur deras system kan vara så krångligt och deras blanketter förstår sig inte ens de som jobbar på FPA sig på. Nä usch, jag blir så trött på dem!

3 kommentarer:

  1. Ja säg int annat.. enda sen vi flytta, i juli så har vi int ännu haft en måna då vi int ha behöva skick in nå ti fpa. hela tiden nå kråtas :S suck alltså.

    SvaraRadera
  2. Kela e från reven men vi ska va glad att vi har e fast he e kråto å ger ein hövuvärk me minder. Er e tå ni har bostadsstöd som han måst redovis sin lön? Jer kråtar vi me he å att måst mellanjuster bostadsstödi tå Markus å arbejtar på sidon om skolan å int helder får na fast lön.

    SvaraRadera
  3. Just nu ere vårdtillägg fö Theodor som han måst skick in lönepapren för. Men vi fik heim breiv om bostadsstöd ida å så he blir väl kråtas tär å... Men he e no bra at kela fins såklart:) Annås sko int e ga runt na bra:p

    SvaraRadera