onsdag 30 november 2011

Sista november

Jag förlorade just en hel dag som 20 år. Trodde att november har 31 dagar men det stämmer inte. En dag närmare min födelsedag nu. 10 dagar kvar! Får lite ångest över att fylla år, får alltid det och likadant är det på nyår. Känns som att det är något jag borde ha hunnit med innan det eller jag byter år. Men jag har då absolut ingenting som jag borde hinna med innan jag fyller 21. Ibland känns det lite trist att jag inte har studerat de senaste åren som "alla" andra gjort. Robin blir ingenjör om ca ½ år om allt går som planerat och han är bara ett år äldre än mig. Och jag har skrapat ihop kanske 18 studiepoäng de senaste åren på en utbildning som inte är något för mig. Men jag har istället fått världens underbaraste lill-kille och har en till unge på kommande till skillnad från de flesta av mina vänner som inte har barn. Vi har alla rört oss framåt men inom olika områden och ibland, men bara ibland, saknar jag att jag inte rört mig i samma riktning. Men jag skulle ändå inte byta ut att vara mamma mot något annat.

Theodor sov bra inatt igen. Börjar snart bli gammalt det här att han sover hela nätterna i egen säng. Jag har sovit förvånansvärt bra inatt trots den hemska hostan jag hade igår. Idag är jag lite mindre snuvig och lite mindre hostig men inte helt frisk. Theodor hostar inte så mycket men är ännu snuvig.

Det är förresten jättemörkt ute fastän det är mitt på dagen. Och det verkar blåsa ganska hårt. Nu ska vi läsa några böcker och kanske bygga pussel innan Theodor ska och sova om ca en timme, beroende på hur trött han är.

3 kommentarer:

  1. Trettio dagar har november, april, juni och september...Nog kan du den ramsan! Kram, Mamma-Mommo

    SvaraRadera
  2. ja måst sej att ja tycker att i e hurja hur bra i funkka mä sängbyte fö Theodor! :D

    SvaraRadera