söndag 27 november 2011

Eftermiddag

Jag och Theodor gick ut på en liten promenad för en stund sedan för att få honom att bli trött. Fungerade ganska bra för jag fick bära honom de sista hundra metrarna:p Men när vi kom in så var han sprallig igen. La honom i sängen i alla fall och sa "godnatt" som jag brukar och stängde dörren. Och han var arg och skrek. Men sen somnade han! Han försökte inte ens ta sig ur sängen! Tror inte att han ens en gång tagit sig ur sängen. Kanten är ca 3cm för hög för att han ska få benen i golvet när han ålar sig ur den så den fungerar nästan som en spjälsäng vilket kan vara bra nu vid övergången:) Ska nog skruva isär spjälsängen ikväll och föra upp den på vinden för den behövs först om några månader:)
Fick en ask med Budapest choklad av min underbara man igår så jag avnjuter några sådana nu när tystnaden lagt sig över lägenheten:) Ska nog ta en bild på Theodors säng sen men inte nu när han sover så ni får snällt vänta på bild;)

Bebisen sparkade jättemycket inatt och h*n måste ha vänt sig för sparkarna är mycket starkare och känns mycket högre upp nu. Jag hade sömnproblem också inatt. Var riktigt trött igår så jag somnade bra men sen låg jag vaken mellan 5 och 6. Vet inte alls varför. Nå, jag somnade om till sist och Theodor lät oss ju sova länge så trött är jag inte:) Hoppas att nästa natt blir bättre. Jag väntar på att det ska börja snöa nu. Har för mig att de har lovat snö och det är faktiskt lite på minus här. Ikväll ska vi bada bastu:) Och utemöblerna har vi äntligen tagit in nu och de ska upp på vinden:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar