fredag 2 december 2011

Sunny day

Solen kom fram idag! Det ser ut som tidig morgon hela tiden fastän det är mitt på dan nu. Solen kommer inte högt upp nu. Jag kunde nästan inte somna igår kväll. Låg och funderade på 100 saker jag skulle kunna skriva om här i bloggen. Så går det när den blivit en så stor del av mitt liv;) Mins inte mycket av mina funderingar mera nu, men mins att jag somnade först närmare 12. Robin steg upp med Theodor i morse när han ställde sig till jobbet så jag fick dra mig en liten stund. Är ganska trött idag.
Jag la Theodor i säng för en stund sedan. Min plan är den att Theodor ska sova ca två timmar nu och sen när vi ska åka norrut så har han hunnit bli trött igen så han somnar i bilen. annars har vi en skrikig unge i bilen och det tar nästan två timmar att köra! Hoppas att min plan fungerar. Han var väldigt arg på mig när jag la honom i sängen men nu är han tyst igen så kanske, kanske han somnar. Jag skulle nästan kunna ta och göra det samma. Men som vanligt så finns det saker som måste göras. Vi ska alla tre ha kläder för 4 dagar nerpackade, min lillebrors 7års present/julklapp ska inpaketeras och trots att jag städade här idag så måste jag nog ta och plocka här igen.
Imorgon ska jag till min frisör och sen ska vi alla till Kokkola och shoppa lite. En röd skjorta åt Robin och eventuellt en mjuklift till syskonvagnen står på listan. Sen ska vi också hälsa på Sara och hennes familj:) Har inte träffat dem sen juni! Sen far vi till Theodors fammo och bor där till måndag eller tisdag. På tisdag blir det julgröt vid Merjärv byahem och släktkalas för mig, min lillebror och min faster på kvällen. Vi fyller alla år mellan 6-10 december så vi brukar slå ihop firandet:p Och sen efter kaffet åker vi hem igen. Sen är det en dag utan planer och sen ska jag till rådgivningen och till läkare på torsdag. Och vips så är det helg igen och jag fyller 21! Har jag sagt att tiden går fort fram??

1 kommentar:

  1. Ojoj, ni har fullt upp men hittar tid fö oss, fint :) Om hede ti tänk på va man ska skriv i bloggen händer åt me å hejla tidn. He e int bara ein natt (elder daa fö he dejln) som ja ha skriva blogg i hövu å san glömd bort allt tå ja sesst ner å faktiskt ska skriv e. Vissa sakren e så löjli tå man skriver e att he får lämn oskriva. Å sii vilken roman ja skriver åt de jer nu, kanske ja sparar pratasi tills imårån! :)

    SvaraRadera