söndag 18 december 2011

Samma visa

Theodor vaknade och skrek och skrek och skrek och hostade och skrek mera. Om man tar honom i famnen vill han bara ner på golvet. Fick honom att lugna ner sig en stund men så fort jag lämnade rummet började skrikandet igen. Skulle gärna veta vad sjutton som orsakar det här. Tredje natten i rad nu, eller är det fjärde? Hur som helst så är det inte roligt alls.
Det är inte i sömnen han skriker för när jag lugnade ner honom började han prata om allt möjligt, men vi tänker inte stiga upp klockan 4. Min man har inte sovit en sekund ännu medan jag sovit tre timmar så det blir nog jag som stiger upp imorgon. Igår kom "anfallet" redan två timmar efter att han somnat. Idag 6 tim,ar efter. Nå nu verkar ungen ha somnat och jag ska göra det samma.

1 kommentar:

  1. Vi har haft lite såna perioder nu och då med ivar också. Som tur har de aldrig hållit i sig speciellt länge, max 1-2 veckor. Vet inte vad det är, om det är nattskräck, mardrömmar eller vad? Men det verkar höra till. Så gorr som alla barn tycks ha såna perioder, lite nu och då för att sedan gå över igen.

    SvaraRadera