lördag 17 december 2011

17:e luckan

En vecka kvar till jul och jag saknar snön. Får börja ställa in mig på en grön jul i år. Tänk att det såg ut så här här för mindre än en vecka sen!

Idag har vi köpt de sista julklapparna:) Och vi hittade riktigt bra klappar snabbt! Det brukar aldrig hända. Vi brukar få gå och leta hur länge som helst och humöret brukar sjunka ordentligt. Men nu är det fixat:) Bara en julklapp som ännu är halvfärdig, eller låt oss säga opåbörjad. Men jag har ännu en vecka på mig att klippa och sy:)
Theodor somnade i bilen på väg hem och sover ännu med ytterkläderna på, på bäddsoffan som är smaaal och inte har något kant så det ska bli spännande att se om han rullar i golvet eller inte;) Men det är inte högt upp och inga saker är i vägen för fallet, om det skulle ske.
Ikväll får vi gäster som ska komma och använda vår bastu:p Bastukväll kanske är ett mer passande ord. Och jag ska bjuda på lussebullar och julgodis:) Men nu först ska vi äta något, men vet ännu inte vad det blir.

Idag på stan såg jag Linda från ung mamma "gruppen" men jag hann inte se att det var hon innan de gått förbi. Hade gärna pratat en liten stund för det är så länge sen vi träffades men vet inte ens hennes efternamn. Så Linda om du läser det här, hur är det med er?:)

Får nästan ta en ung mamma reunion i vår för nästan hälften av oss får andra barnet i vår:) Förutom Pia som tjuvstartat och redan fått sitt andra i höstas:p

Men nu ska jag sluta svamla och gå och städa i badrummet så att vi täcks ha lamporna på när folket ska i bastu;) Ha en riktigt skönt lördagskväll! Om en vecka är det julafton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar