torsdag 25 augusti 2011

Tätt haglande inlägg

Kom tre täta på raden nu:p
Igår hade vi det riktigt trevligt på stan! Åt en smaskig sub på Subway och babblade om bebis och förlossning med min "svägerska". (Kallar henne för det nu fastän hon egentligen inte är det men jag orkar inte dra upp hela släkthistorien varje gång jag ska nämna henne:P) Hoppas att andra inte lyssnade för mycket för normala människor kanske inte vill höra sånt prat när de äter;) Sen kom Robin in till stan och vi gick runt lite i butiker. Köpte tyg och tillbehör för att sy ett babynest åt Theodors kusin:) Så det ska jag börja på med någon kväll när jag orkar:p Tar inte lång tid att göra men jag behöver inspiration för att göra det. Hade kunnat köpa hem alla tyger jag går i butiken igår så jag skulle ha något att sy av! Men det kostar en hel del så det får vänta. Vet inte om jag får selektiva tillägget den här månaden för jag var lite sen med att posta in mitt studieintyg... Men jag håller tummarna:)

Igår kväll åt vi mat och sen skulle vi beställa bröllopsresa. Fyllde i allt och klickade på "betala" och så kom något fel så vi fick börja om från början. Men vi gjorde inte det. Blev sur på sidan. Och sen kom jag på en smart idé till att söka på Tjäreborg istället och hittade då för nästan samma peng en likadan resa! Så nu söker jag erfarenhet av Tjäreborg och att byta flyg i Helsingfors, alternativt Arlanda! Går det smidigt? Hur gör man?!

Nu är det under 170 dagar kvar till beräknat datum! Om mindre än 4 månader kvar till julafton, och då kommer jag att vara större än nu:p (Tänkte skriva stor, men jag blir inte SÅ stor ändå) Tiden går skrämmande fort fram nu! 16+0 imorgon. Och inom en månad borde Theodors kusin anlända:) Det är mer spännande att vänta på att det ska komma igång för andra än sen när man själv är i den sitsen vilket är konstigt! Om 29 dagar har jag avklarat halva graviditeten, enligt beräknat datum. Får plussa på två veckor sen men i alla fall:)

Idag är det torsdag och det syns i kylskåpet. Vi måste börja köpa liite mer mat. Det räckte till morgonmål åt Theodor, men inte åt mig. Eller det finns inget bröd och det är det jag är sugen på just nu:p Frukt har vi och mat så jag får ihop lunch åt oss. Kanske skulle ta och baka scones:)

Det är helt otroligt hur snabbt Theodor utvecklas nu på en gång! Tycker att det har stått stilla nästan hela sommaren men nu lär han sig nya ord hela tiden och klättrar på allt! Favoritordet igår var brum:p Men pappa säger han inte. Annars kan han härma ord ganska bra men om man säger pappa så säger han antingen ingenting eller mamma. Nå, mamma betyder också lampa och blomma:p Nu blev det här ju jättelångt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar