måndag 22 augusti 2011

15+3

Tiden rusar iväg som vanligt!
Igår var vi till "sommarstugan" som Robin och hans familj äger:) Det var riktigt mysigt att sitta ute och äta smörgås och kaka:) Theodors skor blev genomblöta genast eftersom det hade regnat. Tänkte inte på att gummistövlar skulle ha kunnat vara bra att ha med.
Vi kom hem sent igår kväll. Theodor somnade 400 meter hemifrån efter att ha varit vaken i bilen ca 150 km:p Inatt har han sovit bra i alla fall:) Om en timme ska vi börja ställa oss iväg till rådgivningen. Mitt besök blev ju flyttat, annars skulle jag dit först nästa vecka. Har inte fått flera yrselattacker som i fredags, som tur är! Har försökt äta ordentligt också. Har mått lite bättre än vanligt i helgen faktiskt! Kanske viktkurvan vänder uppåt snart?
Magen blev betydligt större under en natt. Trodde inte ens att det var möjligt!
Lite trist är det att jag är så lång för magen växer inte alls lika mycket utåt då. Men jag hade aldrig problem med att magen var i vägen när jag väntade Theodor och kunde knyta skorna själv i vecka 42:p Men om man vet hur jag sett ut förr så ser man nog att jag är gravid. Min svärmor tyckte att magen blivit stor:)
Jag har känt små sparkar i helgen också!:) Så mysigt:) Lill-Pyret tycker om att sparka i säkerhetsbältet när vi är i bilen:p Det gjorde Theodor också, men 3 veckor senare. Men då hade jag ju moderkakan i framvägg.
Theodor lär sig nya saker varje dag! I helgen började han säga gung gung när han gungade i en "gung-fåtölj". Och så sa han anka:p Han kan säga nä om han inte vill ha något och tack tack när han är mätt och inte vill ha mera mat:) Han säger också tack om han får något, oftast. Han klättrar upp på nästan allt och springer nästan. Han tycker jättemycket om bär! Alla sorter:) Och han fortsätter att härma djur när han ser dem. Gissar att den språkliga utvecklingen kommer att fortsätta så här snabbt fram nu hela tiden! Han börjar bli stor, blivande storebror:)

1 kommentar:

  1. Vad skönt att höra att du mår bättre nu :) Hoppas att det håller i sig fortsättningsvis!!!
    Spännande med en till liten knodd på väg.

    Ja men visst är det roligt när dom små börjar prata och kommunicera på ett annat vis :)
    Häromdagen satte Melody ihop två ord för första gången. Hon kom in i köket och sa "Hej mamma". jag blev så himla glad och stolt över henne :) Det är så roligt att följa deras utveckling :)

    Hoppas ni får en bra dag :)

    SvaraRadera