torsdag 20 januari 2011

Trött bebis:)

Theodor sover ännu, men bara för att jag skriver det nu kommer han att vakna:p Om ½ timme ska han ha mat och sen lite efter 4 igen. Sen ska vi iväg! Pratade med Emma om hur man riktigt ska göra med ombytet innan och efter simningen. Jag är en sån person som gärna vill veta allt innan jag gör något så jag inte gör bort mig, hehe:p Jag får se se hur andra gör bara:)

Har fotfarande inte orkat lyfta mig ur soffan så lika många lådor är packade nu som för några timmar sedan:p Men det är så skönt att bara vara och inte behöva springa efter Theodor:)

Måste fråga en sak här av er. Om ni har en ring på er, vilken väg har ni den? Så att texten/"bilden" (eller vad man nu har på ringen) är rätt väg när handen hänger ner eller när man håller upp den? Jag och Robin är av delad mening där och jag undrar vad andra tycker?:P

9 kommentarer:

  1. Har ringen så att texten kommer mot mej =) Alltså om texten sku synnas genom ringen kunde jag läsa den, svårt att förklara.

    SvaraRadera
  2. Som att du kan läsa texten om du håller upp handen då?:)Så fingrarna pekar uppåt:p

    SvaraRadera
  3. Ja har min fölovningsring så att textn på insidon e rätt väg mot me tå ja halder upp handen. Va he tiin eler Robins teori? :D

    SvaraRadera
  4. som den hamnar när jag tar den på mig. Efter några år till kan det hända att jag sätter den på fel finger. Det jämnar ut sig.

    SvaraRadera
  5. Ja misstänkt liti he å. Oj förresten Jossan! Ja var just ti bibban jer i stan ter di hadd utställning åv olika fotografier som di hadd rama in. Ter var en massa bröllopsbilder å di va så fiiin!! :) Ja tänkt mesama på er å hur kul e ska bli ti få vara mee på ert bröllop :)

    SvaraRadera
  6. Jepp ja kan läsa texten om ja håller upp handen å fingrarna pekar uppåt =)

    SvaraRadera
  7. Ja å Jakob har å ringan vår han väjjin så att om handen e uppåt sko vi kona läsa textn rätt väg, annos sko e ju vara upp å ner ;)

    SvaraRadera
  8. Aldrig tänkt på det.. Men just nu va texten rätt väg då handen e neråt.

    SvaraRadera