torsdag 13 januari 2011

Liite bättre

Igår kväll var en väldigt jobbig kväll. Theodor hade somnat för natten redan 8, men 11 vaknade han och var pigg, precis när jag hade gått och lagt mig. Finns inget mer irriterande än när man inte får somna när man en gång gått och lagt sig! Efter en timme somnade han äntligen när vi trugade i honom lite mer välling. 6 vaknade han igen och åt men somnade sen om. Halv 9 vaknade han igen, och då var det ganska tur att han vaknade för Robin hade tydligen glömt att sätta på alarm och han började skolan 8 i morse. Sen fick jag ligga och dra mig i 1½ timme utan att Theodor blev riktigt arg. Ibland blev han nog sur i sin säng och började ropa mammammamma:) Men då var det bara att hämta en leksak åt honom så var han nöjd en stund till.
Idag mår jag liite bättre. Dvs. halsen är inte lika sjuk. Men det kan komma att ändra. Brukar bli värre mot kvällen för mig. Hoppas att Theodor inte blir lika sjuk som mig. Och inte Robin heller. Robin är i skolan till 2 idag och sen ska han till jobbet igen. Imorgon eller i övermorgon ska vi och provsitta soffor har vi tänkt. Borde också börja kika på tvättmaskiner för vi kommer att behöva en ny där redan från början. Vill inte tvätta kläder för hand:p
Känner mig nästan lite elak som har Theodor sittandes i nerfällda matstolen. Han borde ju få vara på golvet och krypa men jag orkar inte springa efter honom nu när jag är sjuk. När Robin kommer hem kan han få vara på golvet. Jag vill bara bli frisk nu! Hatar att vara sjuk. Nu när jag tänker efter så har jag inte haft feber sen i juni när jag fick en infektion i livmodern. Så jag borde väl vara tacksam att jag har varit frisk så länge i alla fall:p Men bättre med förkylning än maginfluensa som jag hade för ganska exakt ett år sedan:S Usch. Det vill jag helst slippa! Nu borde jag fixa ihop lite morgonmål åt mig och lite mat åt Theodor så småningom:)

1 kommentar: