måndag 24 januari 2011

Packa packa packa

Helgen har vi spenderat i Tärjär:) Vi samåkte med Robins bror och hans fästmö och det var riktigt trevligt att hinna träffa dem ordentligt också:) (Fast de bor nog ganska nära oss här men det blir sällan av att hälsa på:P) Theodor sov inte jättebra där men det gick att leva med:) Vi var och tittade till Robins mammas pojkväns rävfarm också:) Fick "klappa" olika sorters rävar:) De var så söta:) Robin och hans syster var hemma hos sin mamma och vaktade Theodor medan vi andra var till farmen. Annars gjorde vi inte så mycket speciellt i helgen.

Vi kom hem igår kväll lite före 9 och från det till 12 packade vi. Så nu är köksskåpen nästan tomma:) Samma sak med alla byrålådor. Idag har jag tänkt tvätta fönstret i köket och sen ska vi på ung mammaträff:) Känns lite som att träffarna börjar rinna ut i sanden. Vi är egentligen bara 3 personer som kommer nuförtiden. Men jag hoppas att flera ska börja komma.

Våra packlådor tog slut nu. Eller det är en kvar så ikväll ska vi antagligen hämta flera. Ja, jag har ju inte berättat när vi får nyckeln till nya lägenheten:) Det är på onsdags kvällen:) Så på torsdag efter babysimmet börjar vi väl flytta.

Och så en följdfråga till er. Vilken väg har andra halva ringen på fingret? Robin och hans bror hade starka åsikter om att den ska vara så att texten är rätt väg när fingrarna pekar neråt. Jag och Robins brors fästmö var av andra åsikter:p Så är det så att män tycker tvärtom?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar