måndag 18 april 2011

Möhippan

I lördags skulle jag ju på provkamning och före det skulle vi till blombutiken och välja ut blommor till bröllopet. Jag hade mina misstankar om att jag kanske skulle bli "hippad" efter provkamningen. Gissa min förvåning när vi står vid disken och tittar på fotografier vid blombutiken och 7 flickor kommer utrusande bakom kassan "SURPRISE!!!". Tydligen hade de inte planerat att överraska i blombutiken så det blev en överraskning för oss alla, inklusive Robin:p (Ni som är vän med mig på Facebook kan se alla bilder från möhippan) Vi pratade vidare lite med floristen och hon beställde blommor så vi ska dit igen under morsdagshelgen. (Det är egentligen en parentes eftersom det här inlägget ska handla om möhippan)
Jag fick komma in till frisörsalongen där jag trodde att jag skulle bli provkammad.
Tja, en frisyr fick jag men kanske inte ens å seriös variant:p Jag fick också fotbad och fotmassage vilket var trevligt! Sen skulle kläderna på:) Tadaa!!
Efter det for vi till en ö mitt i ån på picnic. Blåsigt och kallt men god mat:) (Synd bara att min matlust försvann i fredags och inte har kommit tillbaka ännu heller) (Okej, en till parentes: Jag har inte frågat om jag får lägga upp bilder på "mina flickor" men jag tycker att jag skämde ut mig tillräckligt så ni får helt enkelt gå med på det;) [Sej nu til om na e riktit Nä nä])
En av mina favoritbilder:) (Ser ut som att jag drack mycket när jag springer med en vinflaska i handen, men den var faktiskt oöppnad)
Sen var det dags för brudbingo och efter en sväng i butiken i Kronoby så for vi till Kokkola. Fick göra en hel del med pinsamma saker! Vals på gågatan med Emma. (Inte så pinsamt:P)
Fick en gurkskiva vid Subway:p
Heela gänget efter bowlingen:) Sara kom till stan först efter bowlingen.
Emma, Hanna, Jag, Cecilia, Sara (med en så söt gravidmage), Irene, Vanja, Sara och Johanna.
Sen var vi till Pedrinas och åt. Och jag fick en speciell efterrätt...
Sen var vi till English pub en stund och sen åkte vi iväg till övernattningsstället(!) som var hos Emmas föräldrar. Vi lekte charader (?) och drack lite vin. Riktigt trevligt efter en sån dag:) Sen sov jag gott hela natten och vaknade pigg och glad:) När jag kom tillbaka till Robins mamma hade jag varit utan Theodor i 24 timmar, och han sov:p Hade riktigt roligt på möhippan! På ett sätt känns det synd att jag aldrig får göra om det, men på samma gång skönt att ha det överstökat;) TACK ännu en gång för en riktigt rolig dag!! Syns på bröllopet igen:) Och då kommer också min kompis Viktoria som inte kunde komma på möhippan!:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar