onsdag 27 april 2011

Dator

ÄNTLIGEN är jag på en riktig dator:) Lånar Robins så det blir ett liite ordentligare inlägg nu. Vi fick sova en halvtimme längre än vanligt i morse, dvs. till halv 8. Skönt! Sen var Theodor ganska nöjd med oss i sängen så vi fick ligga och dra oss ordentligt:) Robin har skola hela dagen idag, men han kommer hem och äta för efter maten ska vi på mamma träff:) Håller på att baka en citronpaj nu att ta med och så småningom ska jag börja med maten men jag har tid att vara på datorn en stund nu. Theodor sover i sängen så. Är väldigt sjuk i kroppen från gårdagens rullskridskotur. Speciellt ena höften, från när jag föll. Usch vad jag skäms! TUR att det inte finns så många som känner mig här ännu;)
Theodor i sin nya Me&I tröja:)
Mjöd

Igår så gjorde vi mjöd! Det är första gången i hela mitt liv som vi gör det. Det börjar lukta mjöd nu så vi borde ha gjort rätt:) Ikväll ka vi hälla den i flaskor så borde den vara klar lagom till vappen:)

Det är flera som har anmält att de kommer på bröllopet nu:) Bara några få kvar, men jag vet att de flesta av dem nog kommer:) Imorgon är det bara en månad kvar! En enda liten månad! Längtar efter att slippa planeringen och få bli Robins fru iklädd den vackraste klänningen i hela världen:) Den hät vekan kommer i alla fall att gå fort. Ja, det är ju redan onsdag så den har väl redan gått fort:p Läkare imorgon och sen underkjolsprovning på fredag:) Robins brors sambo kommer med och vaktar Theodor:) Undrar hur stor mage hon har fått. Saknar min så det är lite roligt att folk i min omgivning är gravida:) Det är inte så många som är det men några.

Ber om ursäkt för att det här blir ett superlångt inlägg men jag måste få vräka ur mig nu när jag för en gångs skull sitter vid en dator!

Jag börjar nog bli nervös inför bröllopet. Nervös för att gästerna ska ha tråkigt eller att något ska gå helt fel. Men mellan mig och Robin har det aldrig känts mer rätt:) Det kommer att bli så konstigt att byta efternamn!
den 7/5 ska jag och provkammas på riktogt och så ska vi beställa blommor. Ska försöka få in ett besök till festlokalen under samma helg också. Programbladspärmarna har vi äntligen funderat klart hur de ska se ut! Så jag får börja på med dem så småningom:)
Vad annars då... Theodor gungade igår och tyckte att det var mycket roligare nu än förra gången. Om man säger knapp så pekar han på en knapp:) Han börjar förvandlas till en liten pojke istället för en bebis! Mins inte hur det var att hålla i honom när han bara var 4 kg. Skrämmande hur fort man glömmer! Men i höst kommer den ju en till bebis i släkten så då får vi säkert hålla den bebisen lite:) På söndag blir Theodor hela 11 månader! Tiden går för fort fram. Tänk att jag för ett år sedan gick och väntade på att förlossningen skulle starta. Var bombsäker på att bebisen skulle komma i april. Fick vänta mer än en månad längre. Ganska extremt:p

Nu blev det en massa svammel så jag är lite förundrad om ni faktiskt orkar läsa allt! (Ursäkta stavfelen. Robins dator markerar alla ord som felstavade och jag hinner inte läsa hela texten igen. Och så blir det bara mobilbilder tills vidare för det är krångligt att överföra bilder till Robins dator.) Hoppas att ni får en skön och solig onsdag:)

4 kommentarer:

  1. Mjöden blir säkert bra så läng int e blir förvara på sama sätt som vårt "sokervattn" på den gamla goda tiden ;)

    SvaraRadera
  2. Om ni har mjöden att stå rumstempererad blir den färdig på ca 3 dygn. Lägger du den svalt tar det närmare en vecka! Tänkte bara påpeka så att det inte går snett ;) Så att man inte står där på vappen utan mjöd... Ha en fin vappen :)

    SvaraRadera
  3. Vi har den nog i rumstemperatur:) Trevlig vapp åt er också!:)

    SvaraRadera